Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Hørning

På Vestervej 3, tæt på centrum finder du Sahvas satellitafdeling i Hørning. Klinikken er en satellit til vores klinik i Aarhus og er kun åben ved forudgående aftale.

I trygge og rolige omgivelser møder du et fagligt stærkt team, som står klar til at hjælpe dig med dine udfordringer. Vi har i mange år, og med stor succes, gjort det muligt for vores kunder i Hørning og omegn fortsat at kunne klare hverdagsaktiviteter eller dyrke sport på trods af smerter eller udfordringer med kroppen. Vi har mange glade kunder, som med det helt rigtige hjælpemiddel, udvalgt af vores specialister, oplever en væsentligt bedre og nemmere hverdag, fordi de bliver støttet, korrigeret, aflastet eller stabiliseret i dele af deres krop. Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du en specialist ved din side, så glæder vi os til at byde dig velkommen i vores klinik i Hørning.

  • Hørning Vestervej 3
    8362 Hørning
  • Tidsbestilling nødvendig: Du skal bestille tid for at få en konsultation. Ring på 7011 0711.
  • Telefontider: Mandag - Fredag 08.00 - 17.00
  • Klinikken er lukket: Helligdage, Grundlovsdag, Fra 24. december til og med 1. januar
  • Parkeringsforhold: Fri parkering i 2 timer ved brug af p-skive på Vestervej

Personale

Gitte Lyndrup
Regionschef for Region Vest
Klinikchef

Som klinikchef er det mig, der står for den daglige drift af klinikken. Det er mit ansvar og interesse sammen med behandlerne, at sikre at du som kunde altid får en individuel og professionel konsultation i vores klinik. Jeg vægter et godt arbejdsmiljø og høj faglighed således at de medarbejdere, du møder, altid er fagligt kompetente til at imødekomme dig og dine behov.

Derudover er jeg ansvarlig for at etablere og vedligeholde vores samarbejde med de lokale sygehuse, genoptræningscentre og kommuner, så vi sammen kan hjælpe dig til et liv i bevægelse med det korrekte hjælpemiddel.

 

Du kan møde mig i følgende klinikker:

Susanne Dahl Pedersen
Klinisk konsulent

Som klinisk konsulent er jeg specialuddannet inden for brystproteser og kompressionsbehandling. Jeg vejleder dig i, hvilken brystprotese der passer helt perfekt til dig, eller hvilke kompressionsprodukter der dækker dine specifikke behov. Det er vigtigt for mig, at vi sammen finder frem til den bedst mulige løsning til din situation. Konsultationen foregår altid i enerum.

Jeg har stor erfaring med:

  • Brystproteser og lingeri
  • Kompressionsstrømper til ben, arme og hænder
  • Kompressionsbandager

 

Du kan møde mig i følgende klinikker:

Ring eller book en tid

Ring eller book en tid

Ring til vores kundeservice 70 11 07 11 eller book et møde. Læs mere