Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Ice Power smertelindring

Ice Power er én af de mest veldokumenterede kuldebehandlinger til lindring af muskel- og ledsmerter. Ice Power er særlig effektiv ved muskelsmerter, forstrækning og overbelastning, men kan også bruges forebyggende før og efter for eksempel træning.

 

Ice Power smertelindring

Ice Power er særligt velegnet til dig, der lider af muskel- og ledsmerter som følge af sportsskader, leddegigt, arbejdsrelaterede belastningsskader fra skærmarbejde og lignende.

Ice power er et lægemiddelfrit alternativ til muskel- og ledsmerter. Ice power er baseret på menthol og æteriske olier, som sænker hudens temperatur med ca. 7 grader Celsius.

Menthol har en receptorforstærkende effekt, som begrænser en eventuel skade ved at mindske væske- og blodansamlinger. Således forhindres hævelse, og skaden heles hurtigere.

CE-mærket og et sikkert valg for børn og gravide

Ice Power er fremstillet i Finland. Fabrikken, der producerer Ice Power, er certificeret og har en omhyggelig kontrolleret fremstillingsproces, der garanterer den høje kvalitet af Ice Power produkter. Ice Power er CE-mærket, og deres sikkerhedsniveau opfylder derfor alle kravene i Den Europæiske Union.

Årlige markedsundersøgelser i Finland viser desuden, at Ice Power anses for at være både det mest effektive produkt, og det hurtigste produkt i form af dens virkning.

Denne markedsundersøgelse med titlen 'smertelindrende geler og cremer 2012' sammenligner de 10 bedst kendte smertestillende geler og cremer på markedet, herunder medicinske cremer. Da Ice Power ikke er et lægemiddel, er det også et sikkert valg for børn og gravide kvinder.

Effekten af Ice Power er videnskabeligt bevist

Den nyeste videnskabelig undersøgelse af Ice Power blev præsenteret på WIP (World Institute of Pain) Kongressen i Miami i februar 2012 af Dr. Airaksinen og Dr. Karhu, der er verdenskendte specialister i smertebehandling.

Dr. Olavi Airaksinen er professor i fysisk og rehabiliteringsmedicin på Kuopio Universitetshospital i Finland og udtaler i forbindelse med undersøgelsen:

- In clinical studies Ice Power Cold Gel has shown favorable effects for relieving pain and inflammation. The effects are generally known positive actions of cold therapy. With numerous clinical experiences of worldwide use of Ice Power Cold Gel there have not appeared any clinically serious or meaningful side effects. In my opinion as a clinical scientist and also clinical practitioner all the Ice Power cold therapy roducts are suitable and safe for musculoskeletal disorders as a selftreatment.

Ice Power Cold gel blev påført højre lårben på seks raske voksne. I alt 16 termiske sensorer blev tapet på og omkring testområdet. Temperaturen blev samtidigt registreret i en afstand på 60 cm for hvert minut med et medicinsk infrarødt billedsystem.

Et betydeligt stærkt kølende gel-område var tydelig hos samtlige personer. Maksimal effekt viste sig efter 10-15 min fra påførelsen, og varigheden af den kølende effekt var individuel varierende mellem 60-90 minutter. Effekten af ​​Ice Power Cold Gel, der altså er kontrolleret af to uafhængige metoder, er meget lokalt og fremtrædende op til flere grader af Celsius.

Undersøgelsen viser således, at Ice Power har en yderst væsentlig langsigtet kølende effekt, og det er ikke afhængig af personens opfattelse eller tro i produktet. Ice Power Cold Gel reducerer smerte og fremskynder genopretning af vævsskader.

Smertelindring og behandling af skulder og nakke

Smerter i skulder og nakke er ofte på grund af dårlig ergonomi og svag holdningsmuskulatur. Dårlig holdning giver dårlig blodcirkulation i muskulaturen og derved udvikles muskelspændinger. Kontinuerlig overbelastning i skulder- og nakkeregionen kan give inflammation i muskulaturen. Ved let inflammation opnår du et godt resultat med lokal kølende behandling med Ice Power.

Behandling af musearm

Musearm er en overbelastningsskade i håndleddet. Skaden opstår på baggrund af monotone bevægelser og dårlig håndledsstilling ved computerarbejde. Igen er lokal kølende behandling med Ice Power effektiv.

Overbelastning af lænd

Siddende arbejde, statisk og dårlig holdning er ofte årsag til et konstant ekstra tryk på disk i lænden og stor belastning på områdets muskulatur. Det medfører dårlig blodcirkulation i området, hvilket giver muskelspændinger og tryk på nerverne. Ice Power virker muskelafslappende.

Leddegigt (Reumatisme)

Kendetegnet for leddegigt er inflammation i leddene, hvilket forårsager forandringer og fejlstilling i samme. Forandringerne forværres, og derfor er behandling vigtig. Det er ikke muligt at fjerne leddegigt, men symptomerne kan dæmpes med kølende Ice Power gel som komplimenterende behandling til for eksempel medicin, styrketræning og konditionstræning.

Den kølende behandling med Ice Power er med til at bremse inflammationens spredning, begrænse væskesamling og mindske smerten. Ice Power kuldepose og gel kan anvendes. Ice Power gel kan anvendes flere gange i løbet af dagen og gerne over længere tid.

Ice Power lindrer vokseværk hos børn

Ice Power gel er perfekt til at lindre børns vokseværk. Gelen er skånsom og sikker for børn. Den er med til at øge cirkulation og er muskelafslappende.

Vokseværk kan være generende og kan ødelægge nattesøvnen for både barn og familie. Med Ice Power kan vokseværk forebygges og behandles. De æteriske olier øger blodcirkulationen i de berørte områder, og det er med til at mindske vokseværket.

Ice Power har også en afslappende effekt på muskler. Påfør gelen om aftenen før sengetid på de områder, hvor barnet normalt har vokseværk. Anbefales dog ikke til børn under 2 år.