Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Løbeskolen 2025 - meget mere end løb

Sommeren 2025

En aktiv weekend for benamputerede

Sahvas Løbeskole er en aktivitetsweekend fyldt med alskens bevægelse og socialt samvær for benamputerede på forskellige aktivitetsniveauer. Vores instruktører hjælper dig til at blive endnu bedre til at bruge din krop og benprotese, og du får mulighed for at prøve kræfter med forskellige knæ og fødder - så du kan finde inspiration til dit liv med protese. Sahvas bandagister, fysioterapeuter og PL-atlet Daniel Wagner står klar til at hjælpe og vejlede dig gennem årets sejeste begivenhed for benprotesebrugere.

Kom og prøv dig selv af i trygge og sikre rammer. 

Næste Løbeskole er sommeren 2025 - tilmeld dig vores nyhedsmail og få først information når vi åbner op for tilmeldingen om de eftertragtede 40 pladser. 

Er du klar på en udfordring?
Det helt særlige ved Sahvas Løbeskole er muligheden for at udfordre dig selv med et væld af aktiviteter, der alle har det til fælles, at de giver dig en bedre forståelse af din krop med professionel hjælp og vejledning fra Sahvas specialister. I trygge og sociale rammer får du inspiration til træning i dit eget liv og mulighed for at prøve dig selv af med alt fra mountainbike og bordtennis til klatring. På løbeskolen er der noget for alle, der har lyst til en aktiv weekend - uanset amputationsniveau.

Der vil være et mix af fastlagte og valgfrie aktiviteter henover weekenden. Derudover vil der være faglige oplæg samt mulighed for sparring med leverandører, bandagister og fysioterapeuter. Holdet bag Løbeskolen er alle passioneret inden for rehabilitering af protesebruger - derfor kan du stille os alle de spørgsmål, du tumler med i din hverdag. Vi kan kun sige - benyt dig af muligheden! 

Skriv til teamet bag Løbeskolen hvis du har spørgsmål - rehabilitering@sahva.dk

 


Hvad får du ud af at deltage?

 • Du møder andre benamputerede
 • Du udfordrer dig selv
 • Du får faglig vejledning til at dyrke sport
 • Du får professionel hjælp til at bruge din protese optimalt
 • Du bliver introduceret for nye protesekomponenter
 • Du får mulighed for at prøve forskellige knæ og fødder
 • Du bliver instrueret af fysioterapeuter, der har stor erfaring med at træne protesebrugere
 • Du bliver vejledt af rutinerede bandagister

Fantastiske omgivelser

Sahvas løbeskole finder sted på sport- og konferencecentret Musholm ved Korsør. Centret er beliggende i naturskønne omgivelser og har en storslået udsigt til både morænebakkerne og Storebæltsbroen. Det indbyder til en weekend med masser af udendørsaktiviteter. Musholm er mindst lige så fantastisk indvendigt, hvor der for eksempel både er rummelige halfaciliteter og klatrevæg, så du får rig mulighed for at udfordre dig selv.
Se mere om Musholm på musholm.dk

Musholm er bare fem kvarters kørsel fra København, to timer fra Aarhus og tre kvarter fra Odense. Er du med tog, er der kun en km til Korsør station. 

Musholm

Læs mere om Løbeskolen og se videopræsentationen her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail for protesebrugere - og bliv informeret først om alle vores tilbud til protesebrugere. Tilmeld dig her nyhedsmailen her

 • Hvad Løbeskole 2025
 • For hvem Benamputerede / medfødte deformiteter
 • Sted Musholmvej 100, 4220 Korsør
 • Dato Sommeren 2025
 • Tilmelding Tilmeldingen er ikke åbnet endnu