Arrangementer for protesebrugere

Rehabiliteringsteamet afholder løbende arrangementer, som både giver protesebrugere mulighed for at blive udfordret fysisk, opbygge netværk med andre protesebrugere samt lære at bruge deres protese på den mest optimale måde. Arrangementerne har til formål at optimere dit samarbejde med din protese, at mindske dit ressourceforbrug, når du bruger din protese og at hjælpe dig til mentalt at acceptere og leve med din protese. Teamet fokuserer dermed på både dit fysiske og psykiske udvikling i livet som protesebruger. Vi afholder både endagsarrangementer, temadage og forløb over længere tid. Arrangementerne er både faglige og sociale, så du både får ny viden og møder andre protesebrugere.

 

Kurser, seminarer og undervisning for fagfolk

Kurser for fysioterapeuter om benproteseforsyning

I rehabiliteringsteamet arbejder vi desuden for at udbrede vores viden om træning af amputerede og protesebrugere. Vi deler gerne vores viden for at styrke det multidisciplinære samarbejde. Vi afholder derfor seminarer og kurser for læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sagsbehandlere og andre fagpersoner. Vores seminarer foregår enten hos Sahva eller ude ved en gruppe af fagpersoner, som ønsker undervisning fra rehabiliteringsteamets eksperter. Vi er de eneste i Danmark, der tilbyder seminarer, kurser og undervisning i træning af amputerede og protesebrugere – derfor dækker vi også både Grønland og Færøerne.

Vi giver også en-til-en-rådgivning om en specifik protesebruger, hvis der er ønske om det. På den måde indgår vi aktivt i det multidisciplinære samarbejde om den specifikke protesebruger. Vores mission er at styrke den faglige dialog mellem de fagpersoner, der har med en protesebruger at gøre.

Kurser for fagfolk

Tilmeld dig Sahvas nyhedsbrev for professionelle samarbejdspartnere og vær opdateret på kommende arrangementer

Nyhedsbrev for professionelle fagfolk