Arrangementer for protesebrugere

Rehabiliteringsteamet afholder løbende arrangementer, som både giver protesebrugere mulighed for at blive udfordret fysisk, opbygge netværk med andre protesebrugere samt lære at bruge deres protese på den mest optimale måde. Arrangementerne har til formål at optimere brugen af din protese, at mindske dit ressourceforbrug, når du bruger din protese og at hjælpe dig til mentalt at acceptere og leve med din protese. Teamet fokuserer dermed på både din fysiske og psykiske udvikling i livet som protesebruger.

Vi afholder både endagsarrangementer, temadage og forløb over længere tid. Arrangementerne er både faglige og sociale, så du både får ny viden og møder andre protesebrugere.

Kurser, seminarer og undervisning - for fagfolk

Vi styrker den faglige dialog

I rehabiliteringsteamet arbejder vi desuden for at udbrede vores viden om træning af amputerede og protesebrugere. Vi deler gerne vores viden for at styrke det tværfaglige samarbejde. Vi afholder derfor seminarer og kurser for læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sagsbehandlere og andre fagpersoner. Vores seminarer foregår enten hos Sahva eller hos en gruppe af fagpersoner, som ønsker undervisning fra rehabiliteringsteamets eksperter. I Danmark - herunder også Grønland og Færøerne - er vi en af de eneste sundhedsvirksomheder, der tilbyder landsdækkende seminarer, kurser og undervisning i træning af amputerede og protesebrugere.

Nyhedsbrev for protesebrugere