Er du i tvivl?

Er du i tvivl om du har foretaget de fornødne justeringer i dit hjem, så som fjernelse af dørtrin, opsætning af gelændere, håndtag og lignende, så tag kontakt til visitatoren i din kommune eller din terapeut, for at få vurderet hvordan dit hjem indrettes bedst muligt.

Hvis du oplever, at du ikke er så fysisk aktiv mere og det påvirker din evne til at bevæge dig sikkert og trygt, kan det være en god idé at kontakte din læge, fysioterapeut/ergoterapeut eller visitator i kommunen og spørge om dine muligheder for træning.

Føler du dig usikker eller utryg i forhold til din protese og er bange for at falde eller er du allerede faldet grundet protesen, er det vigtigt at du tager fat i din bandagist. Måske har din vægt ændret sig eller din benstump har ændret form, så protesen ikke passer optimalt mere. Måske har din protese behov for justering, eller der er andet, der kan optimeres i samarbejdet mellem dig og din protese. Kontakt din bandagist, hvis du er i tvivl om der er noget ved protesen, der kan optimeres.