Vi har bandagister, fysioterapeuter og en rehabiliteringsafdeling under samme tag, hvilket er helt unikt. Det giver et stærkt samarbejde mellem fagpersoner, sagsbehandlere og vigtigst af alt: dig som protesebruger. I Sahva har vi først og fremmest fokus på personlig service, og hvad der er bedst for dig.

Vi kan hjælpe dig igennem både ansøgningsprocessen og forløbet med at udvikle din unikke protese. Vi fremstiller din protese på baggrund af grundige vurderinger, der tager udgangspunkt i dine forudsætninger, ønsker og behov, så du igen får mulighed for at leve et liv i bevægelse.

Der er mange forskellige årsager til amputation, ligesom amputationsniveauet kan være forskelligt fra person til person. Det er derfor altid dine individuelle forudsætninger, der definerer, hvor aktivt et liv, der efterfølgende er realistisk.

Er du vant til et aktivt liv, vil du almindeligvis have andre forudsætninger, end hvis du for eksempel ikke har holdt dig fysisk aktiv i en længere periode.

Sammen vil du og din bandagist afdække din situation og dine muligheder for et godt liv med protese. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.