Hvordan forbereder du dig inden konsultationen?
- Du skal helst have en relativ stabil internet-opkobling og du skal have din tablet, mobil eller pc klar og opladet.
- Benytter du PC skal du sørge for at du har webcam, mikrofon og højtaler indbygget eller tilkoblet og benytter du mobil eller tablet skal du have hentet og installeret app’en Microsoft Teams og tjekket at den er klar.
Hvordan kan en online konsultation hjælpe dig?
Umiddelbart kan alle, som har behov for vejledning, få glæde af online konsultationer. Vi har fremhævet nogle punkter herunder.
- Spørgsmål vedrørende dit hjælpemiddel som kræver fagperson (bandagist, fysioterapeut, klinisk konsulent med speciale i enten kompressionsprodukter eller brystproteser, og ortopædiskskomager)
- Individuelle anbefalinger omkring dit rehabiliteringsforløb og fremtiden, herunder bla. vejledning omkring øvelser, træningstips o.lign.
Ring til os på 7011 0711 eller skriv til os på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en online konsultation.
Online sparring med Sahvas rehabiliteringsafdeling for fagpersoner
Udover online konsultationer målrettet borgere, har vi ligeledes udvidet vores online services for fagpersoner indenfor proteseforsyning og rehabilitering. Vi tilbyder nu online sparring med Sahvas Rehabiliteringsafdeling.
- Arbejder du med rehabilitering af borgere med amputation og har brug for faglige input og sparring både generelt eller i forhold til en konkret problemstilling, kan du skrive til vores rehabiliteringsafdeling på rehabilitering@sahva.dkog aftale en tid.
Fagpersoner der har deltaget i online sparring siger:
*****
En rigtig god oplevelse, god kommunikation, god kvalitet.
*****
Det var rigtig godt, og rart at vide hvor man kan finde sparringspartnere på dette område. Det var rigtig rart at få at vide, at jeg havde handlet rigtigt, og at jeg fremadrettet har fået nogle flere redskaber, jeg kan bruge i samarbejdet med amput. patienter.
*****
Hvem er Sahvas rehabiliteringsafdeling?
Sahvas rehabiliteringsafdeling består af fysioterapeuter, som alle er specialister i rehabilitering af borgere med benamputation. Vi har bred erfaring i at hjælpe protesebrugere i alle stadier; både nye protesebrugere og de, der har haft en protese i lang tid.
Vi arbejder både med brugeren, der lever et højaktivt liv med sin protese og med dem, der primært bruger protesen til at klare hverdagens gøremål. Vi hjælper mennesker i alle aldre, og vi arbejder altid med udgangspunkt i brugerens ønsker og forudsætninger. Vi prioriterer det multidisciplinære samarbejde og fokuserer på, at brugeren er omdrejningspunktet for dette samarbejde.