Hvordan forbereder du dig inden konsultationen?

 

Hvordan kan en online konsultation hjælpe dig? 

Umiddelbart kan alle, som har behov for vejledning, få glæde af online konsultationer. Vi har fremhævet nogle punkter herunder.
 

 Ring til os på 7011 0711 eller skriv til os på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en online konsultation.

 
 

Online sparring med Sahvas rehabiliteringsafdeling for fagpersoner

 
Udover online konsultationer målrettet borgere, har vi ligeledes udvidet vores online services for fagpersoner indenfor proteseforsyning og rehabilitering. Vi tilbyder nu online sparring med Sahvas Rehabiliteringsafdeling.

 

Fagpersoner der har deltaget i online sparring siger:

*****

En rigtig god oplevelse, god kommunikation, god kvalitet.

*****

Det var rigtig godt, og rart at vide hvor man kan finde sparringspartnere på dette område. Det var rigtig rart at få at vide, at jeg havde handlet rigtigt, og at jeg fremadrettet har fået nogle flere redskaber, jeg kan bruge i samarbejdet med amput. patienter.

*****

Online sparring for fagpersoner

 

Hvem er Sahvas rehabiliteringsafdeling?

 
Sahvas rehabiliteringsafdeling består af fysioterapeuter, som alle er specialister i rehabilitering af borgere med benamputation. Vi har bred erfaring i at hjælpe protesebrugere i alle stadier; både nye protesebrugere og de, der har haft en protese i lang tid. 
Vi arbejder både med brugeren, der lever et højaktivt liv med sin protese og med dem, der primært bruger protesen til at klare hverdagens gøremål. Vi hjælper mennesker i alle aldre, og vi arbejder altid med udgangspunkt i brugerens ønsker og forudsætninger. Vi prioriterer det multidisciplinære samarbejde og fokuserer på, at brugeren er omdrejningspunktet for dette samarbejde.
Læs mere om Sahvas rehabiliteringsafdeling