Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Christoffer Vienberg

Vi sponserer mellemdistanceløberen, Christoffer Vienberg, med hans individuelle fodindlæg. Med vores sponsorat ønsker vi at støtte og hjælpe ham til at kunne få det optimale ud af sit hjælpemiddel og forbedre hans præstationer på banen.

Gennem tæt dialog og stærkt samarbejde er vi medvirkende til at gøre hans sportslige drømme til en realitet. 

Om Christoffer Vienberg
Christoffer Vienberg gjorde sig for alvor bemærket inden for parasporten, da han til EM i 2016 vandt sølv i 1500 meter-distancen og bronze i 800 meter-distancen. Siden har han deltaget ved PL i Rio 2016 og VM i London 2017. I maj 2018 slog han verdensrekorden for klasse T-37 under et træningsløb på 5000 meter ved Italian Open i tiden 16 minutter og 18 sekunder.

Christoffer Vienberg løber med nogle individuelt fremstillede indlæg. Indlæggene retter hans fødder og kropsholdning op, og sikrer, at han undgår unødvendige skader. ”Når man, som jeg gør, løber mellem 90-120 kilometer om ugen, modtager ens fødder en masse stød. For hvert skridt jeg tager, lander jeg med tre en halv gang min egen kropsvægt. Det slider på kroppen, og derfor er indlæggene så afgørende for mig som atlet,” forklarer Vienberg.

  • Født: 28. august 1994
  • Uddannelse: Studerende 
  • Beskæftigelse: Para-atlet
  • Idrætsgren: Atletik
  • Discipliner: 800-meter-løb og 1500-meter-løb 
  • Handicap: Cerebral Parese

Følg med i Christoffer Vienbergs sportsresultater her.

Eliteatleten, Christoffer Vienberg, fortæller om vejen til VM i para-atletik 2017 i London.