I Sahva sætter vi sundhed højest

Det gælder i vores kernefunktioner til daglig, og det gælder selvfølgelig også i forhold til retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger under Coronakrisen. Her kan du læse, hvad du bør vide som kunde i Sahva.

Vores indsats

Som sundhedsvirksomhed er vi meget bevidste om at skabe så trygge og sikre rammer som muligt for både vores kunder såvel som vores personale. Vi er vant til at have med udsatte borgere at gøre, og derfor har vi også stor erfaring og gode forudsætninger for at skabe optimale forhold i overensstemmelse med alle Sundhedsstyrelsens og regeringens retningslinjer og anbefalinger.

Når du besøger Sahva

Rundt om i vores klinikker har vi taget ekstra forholdsregler for at kunne modtage vores kunder på en sikker og tryg måde. Vi er naturligvis særdeles opmærksomme på god hygiejne og rengøring af alle overflader. For at sikre ekstra plads i vores klinikker, når vores kunder besøger os, arbejder ansatte i funktioner, der ikke har berøring med kunder, fra hjemmekontorer. Det gælder for eksempel en stor del af vores administrative medarbejdere.

Du vil som kunde i Sahva også opleve, at vi har samlet vores kompetencer på udvalgte lokationer og klinikker for mest effektivt at kunne servicere så mange kunder som muligt på bedste og sikreste vis. Dette betyder, at enkelte af Sahvas lokationer er midlertidigt lukket.

Din konsultation

Det er vigtigt for din sundhed, at du ikke udsætter en konsultation, hvis du har et behov.

Har du en tid hos en behandler, og er du forkølet, føler dig utilpas, hoster, har feber eller i øvrigt viser symptomer på Corona-virus, beder vi dig om at flytte din aftalte tid ved at ringe til os på 7011 0711.

Vi opfordrer til kun at have én, hvis nødvendigt, eller slet ingen pårørende med, hvis du har en tid i en af vores klinikker. Dette for at mindske smitterisikoen mest muligt.

Har du spørgsmål til din aftale hos Sahva, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7011 0711, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Når du kontakter os med henblik på at booke en konsultation, kan der forekomme længere ventetid end normalt, da vi i disse dage oplever øget aktivitet på telefonerne.

Bestil tid