Sahvas Løbeskole 2018

Som altid var der spændende udfordringer og motiverede deltagere på årets Løbeskole. Det er altid positivt at opleve, hvor engagerede alle deltagere er, hvor meget de har lyst til at udfordre sig selv samt forbedre deres teknik og brug af protesen – alt sammen med en ukuelig vilje og kæmpe gå-på-mod.

Tak til både deltagere og trænere for endnu en succesfuld Løbeskole.

 

 

Udtalelser fra dette års deltagere

Det er dejligt at kunne prøve det ting, som jeg ikke havde chance for at prøve i Grønland, såsom klatring og kørestol rugby” – Arnaaraq, Løbeskoledeltager 2018

Man kan meget med en benprotese” – Jørn, Løbeskoledeltager 2018

Det har været så berigende på alle måder fysisk, psykisk, mentalt og socialt... tak.” – Susanne, Løbeskoledeltager 2018

Fakta om Løbeskolen:

Sahvas Løbeskole er vores største event, som afholdes hvert år. Løbeskolen er et weekendevent fyldt med bevægelse, udfordringer, undervisning og ikke mindst socialt samvær for benamputerede på forskellige aktivitetsniveauer. Formålet er at lære deltagerne at bruge deres benprotese optimalt og lade dem afprøve en masse forskellige sportsgrene. Deltagerne har også mulighed for at afprøve forskellige sportsproteser. På sidelinjen er vores dygtige bandagister, fysioterapeuter og leverandører af protesefødder- og ben klar til at hjælpe og vejlede.  

 Se video fra Løbeskolen her:

 

Løbeskolen 2019 bliver afholdt den 30. august til den 1. september 2019. 

Tilmeld dig Løbeskolen 2019