Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Caféer for protesebrugere

Vi afholder løbende caféer for henholdsvis benprotesebrugere og armprotesebrugere i hele landet. Formålet med caféerne er, at du bliver opdateret på dine muligheder som protesebruger og oplever samspillet mellem din fysik og din protese. Det er ikke afgørende, om du har haft protese i lang eller kort tid - du skal nok få noget ud af vores café. Derudover fungerer caféerne også som forum for de protesebrugere, som vil dele erfaringer.

Hver amputaionscafé har et særligt tema som eksempelvis teknologiske armproteser eller proteseknæled. Vi deltager altid med en bandagist, som holder oplæg om det særlige tema, og vi viser gerne relevante produkter frem. Ofte er der også mulighed for at afprøve forskellige produkter. 

Vi ønsker at inspirere og bidrage til et liv i bevægelse - kom og oplev en café. Du behøver ikke at være kunde hos os for at deltage.

Vores amputationscaféer finder sted på vores klinikker rundt om i landet. På vores Facebookside bliver du opdateret på, hvornår der er en amputationscafé nær dig. Vil du gerne vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
Vil du gerne deltage?

Vil du gerne deltage?

Ring og hør mere på 7011 0711