Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahva Young Unleashed - ny gratis netværksgruppe for ben- og armamputerede unge

Sahva Young Unleashed

Bliv en del af et fællesskab

Netværket drives af stærke faglige kræfter, men er i høj grad også drevet af medlemmerne selv. Som medlem kan du lade dig inspirere eller udfordre medlemmerne til fx at prøve nye sportsgrene sammen. Du kan også dele dine erfaringer eller lytte til hvad andre medlemmer har kastet sig ud i. I dette netværk har vi, som navnet indikerer, "taget snoren af" - og opfordre til, at du som medlem arbejder med at rykke dine grænser og finder glæde i sporten.
Netværket arrangerer som minimum to sportslige arrangementer årligt. I en lukket Facebook gruppe kan du blive medlem og bruge netværket mere aktivt i privatregi.

Sahva Young Unleashed er for dig som:

- holder af at prøve nye sportsgrene og bryde personlige grænser
- gerne vil have mere fagligsparring i hverdagen  
- ønsker et fællesskab med andre unge amputerede 

Du skal være mellem 13-25 år og enten være benamputeret, armamputeret eller have en medfødt deformitet. Netværket er GRATIS for alle - både Sahva kunder og ikke-Sahva kunder. 
Nogle arrangementer kan have en lille egenbetaling, men selve netværket er gratis for alle. 

Kommende arrangementer

Vi arbejder løbende på nye arrangementer. I 2024 kan du glæde dig til:

Sjælland - forår 2024
Floorball

Jylland - sommer 2024
SUP-board

Sjælland - efterår 2024
Springgymnastik

Teamet bag netværket 

Fysioterapeuterne Paulette og Tilde er gamle studiekammerater. I dag arbejder de begge med unge amputerede - og har "det hele menneske" i fokus. De har længe drømt om at skabe et fællesskab for unge med deformiteter eller amputationer. "Der findes ikke så mange sportstilbud til de unge - og slet ikke som dem vi nu skaber sammen med medlemmerne af Young Unleashed"; griner Paulette til Tilde.
Leder af rehabiliteringsafdelingen Paulette Larsen lover fuld smæk på energien, når hun sammensætter gruppens events. Tilde Randsborg der er fysioterapeut på Rigshospitalet til dagligt - hun lover, at komme med de vilde idéer og være samtalestarteren.

Har du spørgsmål til om netværket kunne være noget for dig eller en god idé til det næste sportslige event, så skriv til rehabilitering@sahva.dk 

Paulette Larsen og Tilde Randsborg - Sahva

Netværkets tredje ben

Netværksambassadør Emilie Aaen, foredragsholder, springgymnast og atletikudøver, lover at bidrage med masser af inspiration og gode grin.
Emilie er selv lårbensamputeret efter en springulykke i 2021. I dag drømmer hun om at deltage i PL 2024.

Emilie Aagen - Sahva

Tilmeld dig nyhedsmailen for protesebrugere