BionessGo (FES)

Bioness er et hjælpemiddel, der kan afhjælpe dropfod grundet skader eller sygdom i det centrale nervesystem. Dropfod kan opstå, når der sker en skade på den naturlige nervekommunikation mellem hjernen og de muskler, som løfter foden. Det er uanset, om ens handicap er medfødt eller for eksempel er opstået på grund af slagtilfælde, inkomplet rygmarvsskade, traumatisk hjerneskade, spastisk lammelse (CP) eller sclerose.

På grund af skaden kan personens balanceevne og gangfunktion blive forringet betydeligt. BionessGo hjælper imidlertid med at stimulere nerverne til de muskler, der hjælper med til at løfte foden ved at påføre strøm til den nerve, der løfter foden.

Det er vigtigt for os, at vi finder frem til den bedst mulige løsning for dig. Derfor vægter vi samtalen omkring din dropfodsstimulator lige så højt som den individuelle afprøvning og indstilling.

Om Bioness
Bioness består af en manchet, hvor elektroder og stimulator er integreret. BionessGo placeres direkte på huden på underbenet. Formålet er at give brugeren mere frihed, mobilitet og uafhængighed i hverdagen, og derigennem øget livskvalitet.

Bestil tid