Kompression til ben

Kompressionsstrømper til ben bliver ordineret af lægen og er en del af en behandling.

Kompressionsstrømper til ben opdeles i følgende klasser:

Klasse I
Den kompressionsstrømpe, der ligger tættest på støttestrømpen og ”strammer” mindst af de forskellige typer kompressionsstrømper. Laveste trin inden for behandlingsstrømper.

Klasse II og III
Kompressionsstrømper, der anvendes til patienter med skader eller defekter i de dybe vener efter en årebetændelse. Strømperne kan effektivt hindre hævelse og udvikling af venøse bensår.

Klasse IV
Kompressionsstrømper, som næsten kun bruges til behandling af sygdomme i lymfesystemet, lymfødemer. Strømperne findes i flere længder fra tæerne til lige under knæet eller midt på låret, og de findes også som strømpebukser.

Kompressionsstrømper skal vaskes hver dag
- køb et ekstra par

Du kan få bevilget to par kompressionsstrømper om året af kommunen. For at bevare strømpernes kompression skal de vaskes efter hver brug. Med kun to par kompressionsstrømper kræver det, at du vasker et par hver eneste dag.

Køb et tredje par kompressionsstrømper og gør din hverdag lettere!

Kompressionsstrømper er typisk til ben, som kræver særlig behandling. Der findes også kompression til arme, hænder, hoved og genitalier. Vores kompressionsstrømper er lægeordinerede og fås primært på bevilling. På vores webshop tilbyder vi et lille sortiment af udvalgte kompressionsstrømper til behandling af DVT (blodprop i benene) og graviditetsgener. Vi anbefaler kun at købe kompressionsstrømper på webshoppen efter samtale med egen læge.

Bestil tid online