Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Individuelt udtryk på dine ortopædiske håndsyede sko

Dine fødder er vores udgangspunkt, når vi designer fodtøj efter individuelle mål. Fordi vi ved at ingen fødder er ens, tilbyder vi et bredt sortiment indenfor sko, sandaler og støvler til komplekse fødder. Du er selv med til at vælge model, design, farver og materialer sammen med en af vores ortopædiske skomagere, som er uddannet til at finde en løsning til dine behov. (Nedenfor ser du et udpluk af de muligheder der er.)

En model - mange udtryk!

Samme skomodel kan få mange forskellige udtryk både pga. den individuelt fremstillede form efter din fod, og ved valg af materialer, lukninger, syninger, såler m.m. Neden for ses for eksempel 3 varianter af Yannis herresko.

Yannis håndsyet sko med forskellige udtryk

Skindtyper og –farver på dine individuelle sko

Lædertyper til håndsyet fodtøj

Hos Sahva har du mange muligheder, når der skal vælges skindtype og –farve. Du kan blandt andet vælge mellem glat skind, nubuck, præget skind, lak og tekstil.Tal med din behandler om hvad, der passer til dine behov. Her ser du eksempler for forskellige farver og materialer.

 

 

Stå godt fast

Ydresålen på dine sko er med til at sikre dig et godt fodfæste på underlaget, en stabil balance og den optimale gang. Hos Sahva giver vi dine sko netop den type sål, som du har brug for. Derfor har vi også mange slags såler til både aktiv brug udendørs og indendørs. Vi tager højde for slidstyrke, vægten på fodtøjet og design. Det er vigtigt at skoene både går godt og ser godt ud.

 

Såler til håndsyet sko

Dine sko skal sidde godt på dine fødder

Det er vigtigt at tage stilling til hvilken type lukning der egner sig bedst til dig og dine fødder. Med en snørelukning kan skoen strammes godt til og holde godt på foden. Til gigtplagede fingre er velcro nemmest. BOA-lukning i hælkappen, gør det let at åbne og lukke skoen i for at gøre plads til en ortose. Mange af vores modeller findes med forskellige lukningsmuligheder, så spørg vores ortopædiske skomager, ssom vil  guide dig til hvilken lukning, der egner sig bedst til dine behov og ønsker.

Få hjælp

Du finder både sneakers og pæne sko til jobbet blandt vores mange modeller. Sahva tilbyder også sikkerhedssko godkendt til erhvervsbrug (indsæt link til sikkerhedsfodtøj).

Bestil tid hos ortopædisk skomager