Velkommen til online konsultation hos Sahva

Vi har udvidet vores services digitalt og det er nu muligt at få en online konsultation hos Sahva. Du har mulighed for at få hjælp og vejledning direkte hjemmefra med vores dygtige fagpersoner, så som bandagister, fysioterapeuter, kliniske konsulenter med speciale i både kompressionsprodukter og brystproteser, eller ortopædiskeskomagere og indlægskonsulenter.
Online konsultation er en mulighed for, at vores behandlere kan guide og vurdere en konkret problemstilling. Det er en service, vi tilbyder i supplement til vores fysiske konsultationer, da tilretning og måltagning af hjælpemiddel, samt valg af rette løsning kræver at behandleren er fysisk til stede. Vores erfaring er at online konsultation er en fleksibel og effektiv løsning for begge parter. 
Er du interesseret i en online konsultation, kan du ringe på 7011 0711 eller skrive på info@sahva.dk, så kan vi sammen vurdere om online konsultation vil kunne hjælpe dig.
 

Hvorfor online konsultation?

Hvilke fordele er der ved online konsultation?
 

Hvordan foregår en online konsultation? 

Din online konsultation foregår via videoopkald på din telefon, tablet eller computer. Det hele er meget let og vi tilstræber, som altid - høj kvalitet, selvom at det ikke er det samme som en fysisk konsultation. Du vil forud for konsultationen modtage en invitation på mail, med link til konsultationen. En online konsultation tager typisk et sted mellem 30-60 min., men varigheden aftales altid individuelt forud for konsultation.
Det kræver ikke at du er specielt IT-kyndig for at du kan gøre brug af online konsultation. Du vælger selv om du benytter PC, tablet eller mobil (dog fungerer det bedst med en større skærm). Onlinesessionen foregår igennem programmet Microsoft Teams, som åbner direkte i din internetbrowser, via det link som du modtager forud for konsultationen. Benytter du mobil eller tablet skal du dog forud for konsultationen hente app’en Microsoft Teams
Du skal blot følge den instruktion, som du modtager på mail, når din online konsultation bliver booket, og så kører det hele af sig selv.