Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Sahvas netværksgruppe for unge amputerede eller medfødt deformitet

Netværket drives af stærke faglige kræfter, men er i høj grad også drevet af medlemmerne selv. Som medlem kan du lade dig inspirere eller udfordre medlemmerne til fx at prøve nye sportsgrene sammen. Du kan også dele dine erfaringer eller lytte til hvad andre medlemmer har kastet sig ud i. I dette netværk har vi, som navnet indikerer, "taget snoren af" - og opfordre til, at du som medlem arbejder med at rykke dine grænser og finder glæde i sporten.

Netværket arrangerer som minimum to sportslige arrangementer årligt. I en lukket Facebook gruppe kan du blive medlem og bruge netværket mere aktivt i privatregi.

Sahva Young Unleashed er for dig som:

- holder af at prøve nye sportsgrene og bryde personlige grænser
- gerne vil have mere fagligsparring i hverdagen
- ønsker et fællesskab med andre unge amputerede

Du skal være mellem 13-25 år og enten være benamputeret, armamputeret eller have en medfødt deformitet. Netværket er for alle - både Sahva kunder og ikke-Sahva kunder.

* Skal udfyldes
Amputationstype

Sahva skal i den forbindelse også informere dig om dine rettigheder, når du afgiver et samtykke. Du har indenfor visse rammer ret til: 1) at få at vide, hvilke data vi har om dig, 2) at få data rettet, hvis de er forkerte, 3) at få slettet data om dig, 4) at få en kopi af data vi har om dig, 5) at klage og 6) ikke at være genstand for automatisk profilering, hvis du ikke ønsker det.

Du er velkommen til at kontakte Sahvas kundeservice på 7011 0711 eller på info@sahva.dk, hvis du har spørgsmål eller anmodninger ifm. ovenstående. Læs mere information om, hvordan vi håndterer personoplysninger på www.sahva.dk/persondata. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket nederst på alle vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.