Middelfart 

På Sanocenter Middelfart finder du Sahvas satellitafdeling i Middelfart. Klinikken er en satellit til vores klinik i Odense og er kun åben ved forudgående aftale.

I trygge og rolige omgivelser får du adgang til specialisthjælp, som kan hjælpe dig med dine udfordringer i forhold til ortopædisk fodtøj. Vi har i mange år, og med stor succes, gjort det muligt for vores kunder i Middelfart fortsat at kunne klare hverdagsaktiviteter eller dyrke sport på trods af smerter eller udfordringer med fødderne. Vi har mange glade kunder, som oplever en væsentligt bedre og nemmere hverdag, fordi de bliver støttet, korrigeret, aflastet eller stabiliseret i dele af deres krop. Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du en specialist ved din side, så ring og bestil en tid hos vores satellitklinik i Middelfart.


Find vej

Fra Adlerhusvej kører du ned langs siden af Sano Centret til du kommer til deres parkeringsplads. Parkeringspladsen svinger mod venstre, og der er handicappladser længst fremme. For enden af parkeringspladsen finder du ligeledes en sti. Den følger du ca. 20 m. til den fører under en glasgang. Her finder du Sahvas indgang til venstre i underetagen og svømmehallen til højre. Gå ind ad indgangen og du finder Sahvas lokale længere nede af gangen på din venstre hånd.