Grafisk studentermedhjælper til marketingafdelingen i Sahva

Er du kreativ, har flair for marketing og er fortrolig med Adobe-pakken? Vi søger en skarp studentermedhjælper, der kan indgå i vores marketingteam minimum 10-15 timer om ugen, hvor du får ansvaret for at producere vores grafiske materiale.

Dine kvalifikationer

Hvem er du?

 

Vi tilbyder dig

Om marketingteamet

I Sahvas marketingafdeling arbejder vi med web, markedsføringskampagner, SoMe, grafiske løsninger, materiale til messer/konferencer og meget andet. Vi er et lille dedikeret team, som arbejder tæt sammen i det daglige på kryds og tværs. Vi hjælper hinanden og har en uformel tone, som ofte giver anledning til både kreativ og faglig sparring.

Om Sahva

Som ansat i Sahva, Danmarks største leverandør af kropsbårne hjælpemidler, bliver du en del af et fællesskab, hvor medarbejdernes stærke kompetencer og faglige viden er lige så forskellige, som alle de faggrupper, de repræsenterer. Vi har både autoriserede bandagister, ortopædiske skomagere og -svende, fysio- og fodterapeuter, sygeplejersker samt en række medarbejdere i supportfunktioner, som støtter op omkring forretningen. I vores hverdag møder vi altid vores medarbejdere, kolleger, kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde og prøver at forstå den enkeltes situation og behov. Det er kernen i vores forretningsmodel.

Vi har brug for dig nu, så send din ansøgning og dit CV til marketingchef, Susanne Hastrup, på shsha@sahva.dk snarest muligt.