Mød vores kolleger

En af vores dygtige faggrupper er vores kliniske konsulenter, som er specialiserede i kompressionsbehandling og brystproteser. Få et indblik i deres hverdag i videoen herunder:

Mission og vision

Hos Sahva er vores fælles mission at hjælpe mennesker til et liv i bevægelse, og vi hjælper mere end 60.000 kunder om året. Det gør vi blandt andet igennem vores vision, som indeholder følgende tre mål:

Vores fokus på unikke kundeoplevelser inkluderer hurtig levering, tilgængelighed samt en serviceorienteret tilgang. Det gælder ud mod vores kunder og samarbejdspartnere men også internt over for hinanden.

Det er vores målsætning at have en attraktiv arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø, som fremmer initiativ og engagement. Vi tilbyder fleksibilitet og gode interne muligheder for faglig og personlig sparring med kollegaer og nærmeste leder, og vi er troværdige, respektfulde, motiverende og resultatorienterende over for kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Vi arbejder løbende med at udvikle hver enkelt medarbejder i forhold til både medarbejdernes egne mål samt Sahvas målsætninger. Det er vigtigt for os, at du som medarbejder har indflydelse på dit eget arbejde samt en forståelse for, hvilken indsats, der skal ydes, for at vi skaber de bedste resultater sammen.

Vi arbejder målrettet på at skabe lønsom vækst og udvikling, så vi sikrer grundlaget for en langsigtet eksistens. Det gør vi ved at være innovative og udvikle nye løsninger, som tilfører værdi for både kunder og Sahva. Innovation og forretningsudvikling er en del af vores fokus og strategi og en naturlig del af vores hverdag, hvor vi tester idéer og brugeradfærd. I vores arbejde med innovation giver vi alle medarbejdere mulighed for at bidrage til Sahvas udvikling.

Medarbejdertrivsel

Hos Sahva har vi en inkluderende kultur, hvor udveksling af meninger og holdninger bliver værdsat. Vi er en ejerledet virksomhed med en flad organisationsstruktur, og der er ikke langt fra idé til handling.

Vi har fokus på medarbejdertrivsel, fordi vores arbejdsplads skal forblive attraktiv til gavn for både medarbejdere og Sahva. Vi er stolte af, at 83% af Sahvas medarbejdere vil anbefale andre at søge job hos os. Vi arbejder aktivt med resultaterne af vores tilfredshedsundersøgelser og APV. Som medarbejder bliver du involveret, så du får indflydelse på vores fælles trivsel, og vores ledere har løbende dialog via 1:1 samtaler med alle ansatte. Lederne arbejder ud fra et veldefineret ledelsesgrundlag, som bygger på en troværdig, respektfuld, motiverende og resultatorienterende ledelsesadfærd, som sikrer, at vi udnytter dit potentiale.

Bliv vores nye kollega

Rekruttering er en gensidig proces. Det er vigtigt, at Sahva er den rette arbejdsgiver for dig, og ligeledes skal vi sikre, at du er den rette person til et job hos os. Nedenfor kan du se en generel beskrivelse af de forskellige trin i vores rekrutteringsforløb: