Medhjælper til Sahvas skobutik

- vær med til at skabe et liv i bevægelse

Medhjælper til Sahvas skobutik

Er du under uddannelse til ergo-, fod- eller fysioterapeut? Så har du her muligheden for at arbejde med sko og færdigt fremstillede indlæg.

Stillingen er op til 15 timer pr. uge og er med start 1. februar eller hurtigst derefter. Du vil indgå i et team på 3 dygtige kollegaer og være med til at sikre unikke kundeoplevelser med reference direkte til teamlederen for butikken. Stillingen er i vores skobutik på Borgervænget 5, København Ø.

Jobbet indebærer blandt andet:
Du vil i stillingen være direkte medvirkende til at hjælpe vores kunder til at leve et aktivt liv. De primære opgaver er:

Din baggrund:

Du kan lide at arbejde i et travlt miljø og har en praktisk og handlingsorienteret tilgang til dine opgaver, samtidig med at du kommunikerer respektfuldt. Vi sælger mange sko til børn med særlige behov, hvilket betyder, at du skal besidde en god portion tålmodighed og empati.

Interesseret?
Er du drevet af at bidrage til menneskers livskvalitet, og kan du se dig selv udfolde dit talent i jobbet, så send din ansøgning til shtmi@sahva.dk senest 20. januar 2019. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakt teamleder Torben Minor på tlf. 2880 7078.

Om Sahva - www.sahva.dk
Sahva er en sundhedsvirksomhed med fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed. Sahva har mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet, og vi hjælper vores kunder til et liv i bevægelse med hjælpemidler af højeste kvalitet og til dit behov. Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler og har 145 års erfaring. Vi vejleder og deler vores viden med professionelle og kunder gennem et stort udbud af aktiviteter. Med kunden i centrum udvikler og designer vi højteknologiske benog armproteser, skinner og korsetter, ortopædisk fodtøj og indlæg. Vi tilbyder også brystproteser og kompressionsbehandling og vejleder i sunde sko med optimal komfort. Vi hjælper vores kunder til at leve et mere aktivt liv med en højere livskvalitet.