Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Sahva som arbejdsplads

Som ansat i Sahva, Danmarks største leverandør af kropsbårne hjælpemidler, bliver du en del af et fællesskab, hvor medarbejdernes stærke kompetencer og faglige viden er lige så forskellige, som alle de faggrupper, de repræsenterer. Vi har både autoriserede bandagister, ortopædiske skomagere og -svende, fysio- og fodterapeuter, sygeplejersker samt en række medarbejdere i supportfunktioner, som støtter op omkring forretningen. I vores hverdag møder vi altid vores medarbejdere, kolleger, kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde og prøver at forstå den enkeltes situation og behov. Det er kernen i vores forretningsmodel. Sahva er et sted, som du ikke har lyst til at forlade. Vores gennemsnitlige medarbejderanciennitet er på 8 år.

Ledige stillinger hos Sahva

Klinisk konsulent til kompressionsprodukter, Sahva klinik i Aalborg

Vi søger en ny kollega til ca. 30-37 timer om ugen. Læs mere her.

Klinisk konsulent, fysio – eller fodterapeut til klinik i Aarhus

Vi søger en engageret klinisk konsulent. Læs mere her.

Klinisk konsulent/fysioterapeut til klinik i Aalborg

Vi søger en engageret fysioterapeut. Læs mere her.

Kontorelev med speciale i administration, Østerbro

Vi søger en kreativ og kvalitetsbevist elev. Læs mere her.

Studentermedhjælper til Product Management, Østerbro

Vi søger en systematisk og selvstændig studentermedhjælper. Læs mere her.

Dygtig servicetekniker søges til Sahvas klinik i Aalborg

Vi søger en dygtig servicetekniker. Læs mere her.

 

 


Søg uopfordret

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning her.


Bandagiststuderende

Studerer du til bandagist, så bliv bandagistkandidat hos os. Vi tilpasser dit uddannelsesforløb efter dine behov og ønsker. Læs mere her.

Ortopædisk skomagermester

Vil du være med til at skabe et liv i bevægelse, og er du ortopædisk skomagermester? Vi søger altid ortopædiske skomagermestre. Send gerne en uopfordret ansøgning her.


Autoriseret bandagist 

Vil du være med til at skabe et liv i bevægelse, og er du autoriseret bandagist? Vi søger altid autoriserede bandagister.
Send gerne en uopfordret ansøgning her.

Mød vores kolleger

En af vores dygtige faggrupper er vores kliniske konsulenter, som er specialiserede i kompressionsbehandling og brystproteser. Få et indblik i deres hverdag i videoen herunder:

Mission og vision

Hos Sahva er vores fælles mission at hjælpe mennesker til et liv i bevægelse, og vi hjælper mere end 60.000 kunder om året. Det gør vi blandt andet igennem vores vision, som indeholder følgende tre mål:

  • Give unikke kundeoplevelser
  • Have en attraktiv arbejdsplads
  • Skabe lønsom vækst og udvikling

Vores fokus på unikke kundeoplevelser inkluderer hurtig levering, tilgængelighed samt en serviceorienteret tilgang. Det gælder ud mod vores kunder og samarbejdspartnere men også internt over for hinanden.

Det er vores målsætning at have en attraktiv arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø, som fremmer initiativ og engagement. Vi tilbyder fleksibilitet og gode interne muligheder for faglig og personlig sparring med kollegaer og nærmeste leder, og vi er troværdige, respektfulde, motiverende og resultatorienterende over for kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Vi arbejder løbende med at udvikle hver enkelt medarbejder i forhold til både medarbejdernes egne mål samt Sahvas målsætninger. Det er vigtigt for os, at du som medarbejder har indflydelse på dit eget arbejde samt en forståelse for, hvilken indsats, der skal ydes, for at vi skaber de bedste resultater sammen.

Vi arbejder målrettet på at skabe lønsom vækst og udvikling, så vi sikrer grundlaget for en langsigtet eksistens. Det gør vi ved at være innovative og udvikle nye løsninger, som tilfører værdi for både kunder og Sahva. Innovation og forretningsudvikling er en del af vores fokus og strategi og en naturlig del af vores hverdag, hvor vi tester idéer og brugeradfærd. I vores arbejde med innovation giver vi alle medarbejdere mulighed for at bidrage til Sahvas udvikling.

Medarbejdertrivsel

Hos Sahva har vi en inkluderende kultur, hvor udveksling af meninger og holdninger bliver værdsat. Vi er en ejerledet virksomhed med en flad organisationsstruktur, og der er ikke langt fra idé til handling.

Vi har fokus på medarbejdertrivsel, fordi vores arbejdsplads skal forblive attraktiv til gavn for både medarbejdere og Sahva. Vi er stolte af, at 83% af Sahvas medarbejdere vil anbefale andre at søge job hos os. Vi arbejder aktivt med resultaterne af vores tilfredshedsundersøgelser og APV. Som medarbejder bliver du involveret, så du får indflydelse på vores fælles trivsel, og vores ledere har løbende dialog via 1:1 samtaler med alle ansatte. Lederne arbejder ud fra et veldefineret ledelsesgrundlag, som bygger på en troværdig, respektfuld, motiverende og resultatorienterende ledelsesadfærd, som sikrer, at vi udnytter dit potentiale.

Bliv vores nye kollega

Rekruttering er en gensidig proces. Det er vigtigt, at Sahva er den rette arbejdsgiver for dig, og ligeledes skal vi sikre, at du er den rette person til et job hos os. Nedenfor kan du se en generel beskrivelse af de forskellige trin i vores rekrutteringsforløb: 

  • Søg et job: Hos Sahva søger du job igennem vores rekrutteringssystem, Elvium, og før du kan sende os din ansøgning, skal du svare på få spørgsmål. Du er også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.  Det gør du her. 
  • Samtalen: Vi indkalder normalt de bedst kvalificerede kandidater til to samtaler med den nærmeste chef - og i de fleste tilfælde repræsentanter for afdelingen. Vi opfordrer dig til at stille spørgsmål under samtalen, så du har et solidt grundlag for at vurdere, om Sahva er den rigtige arbejdsplads for dig.
  • Brug af test: Vi benytter os som regel af en personlighedstest som et supplement til vores samtaler. Vi giver dig altid feedback på dine testresultater, som vi udelukkende benytter som et dialogværktøj. Testen foretages af vores HR-afdeling.
  • Referencer: Vi foretager referenceopkald på de kandidater, der er udvalgt til at gå videre i processen efter samtale Dette sker naturligvis kun med dit samtykke.
  • Efter samtale og test: På baggrund af vores samtaler, dialog omkring test samt referenceopkald vurderer vi ansøgerne. Herefter beslutter vi, hvilken kandidat, som vi vil tilbyde ansættelse, og alle involverede får direkte besked.
Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte vores HR-Chef, Allis Struckmann Tel. 40424000 // shast@sahva.dk Kontakt her