Fodtøj fra GaitLine

størrelsesguide Gaitline

Måden, vi bruger vores fødder på, har stor betydning for, hvordan resten af kroppen har det. Mange lider af fodrelaterede smerter i ankler, knæ, hofte eller ryg, fordi fodleddet bliver overbelastet på grund af en skæv fodstilling.

Næsten 70 procent af alle muskel- og skeletmæssige skader i knæ, hofter, bækken og rygrad opstår på grund af forkert bevægelse af foden. Den bedste måde at løse problemerne på er at genetablere en korrekt fodfunktion.

Ambitionen bag GaitLine er at udvikle verdens bedste sko. Hvert skridt, du tager, har indflydelse på din livskvalitet. GaitLine hjælper skånsomt foden og kroppens nedre yderpunkter til en harmonisk holdning og passende bevægelse, hvilket reducerer stress i hele muskel- og skeletsystemet.

GaitLine er fremstillet til at optimere din gang, idet skoene sikrer en korrekt bevægelse og vægtfordeling i foden, når du står og går.

GaitLine omfatter også SGL-sålen, som støtter og guider dine fødder og hjælper dig med at opnå optimal justering mellem gang og krop. SGL-teknologien kombinerer to vigtige aspekter:

Størrelsesguide GaitLine

Se illustrationen for hjælp til at vælge størrelse.

Se vores sortiment af fodtøj her