Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gratis elektronisk fodanalyse

Kun i vores butikker i Aalborg, Esbjerg, Holstebro og Aarhus

Mange har smerter i fødderne uden at vide hvorfor. Som noget helt nyt tilbyder vi i løbet af 2018 gratis elektronisk fodanalyse i vores butikker. Du kan allerede nu få en fodanalyse i vores butik i Aalborg, Esbjerg, Holstebro og Aarhus.

Elektronisk fodanalyse
I vores butikker kan du få en elektronisk fodanalyse, som giver dig en status på dine fødders belastningspunkter. For at få de relevante data skal du gå på en fodscanner, som opsamler og analyserer informationer omkring dine fødders gangafvikling og belastning. Vores faglige personale evaluerer analysen og vurderer samtidig din fodstilling, idet den er vigtig for, hvordan du afvikler din gang. Sammen gennemgår vi dine fødders smertepunkter og problematikker. 
 
Vi vejleder dig ud fra: 
  • En elektronisk fodanalyse
  • En vurdering af fodstilling 
  • En gennemgang af fodproblematikker   
Smerter i fødderne
Smerter i fødderne kan have mange årsager. Dit valg af fodtøj er ofte en af dem. Måske går du i fodtøj med manglende stødabsorbering eller uden tilstrækkelig plads til tæerne. Af andre hyppige årsager kan nævnes platfod, hælsmerter og knyster. Mange af disse årsager til smerter kan afhjælpes med indlæg, fodøvelser og/eller fornuftigt fodtøj. 
 
Vi kan hjælpe dig
Kom ind i vores butik i Aalborg, Esbjerg, Holstebro og Aarhus eller bestil en tid på forhånd til en gratis fodanalyse. Smid skoene og behold strømperne på! Vores faglige personale står klar til at hjælpe og vejlede dig til den helt rigtige løsning.  
Bestil tid