Du har ingen varer i din indkøbskurv.
Bestil tid / Kontakt

Tiden inden proteseforsyning - Brøndby

Den 29. marts 2023 - For fagfolk

Bliv klogere på tiden inden proteseforsyning

SahvAcademy åbner nu op for nye kursusmoduler. Modulerne favner fagligt bredt – og hvert modul er tilrettelagt med fokus på vidensdeling, og den hverdag du befinder dig i.

Hvad kan du forvente?
De første to kursusmoduler indenfor rehabilitering afholdes allerede første halvdel af 2023. De er henvendt til dig, der arbejder som trænende terapeut indenfor amputationsområdet.

Modulerne er opbygget således, at du får en 360° viden og forståelse for hele borgeren. Gennem rehabiliteringsteknikker klæder vi dig fagligt og praktisk på. Bl.a. til håndtering af den benamputerede borger - lige fra amputation til livet som en protesebruger.

Tiden inden proteseforsyningen - 29. marts fra kl. 9.00-16.00 - Brøndby
Det første modul vi tilbyder - Tiden inden proteseforsyningen – omhandler perioden fra borgeren bliver amputeret og arbejdet der ligger inden en eventuel protese. Modulet henvender sig mest til dig som står for træning af den benamputerede borger. Modulet favner både den borger, der skal proteseforsynes og den borger, der lever sit liv uden protese.

Vi fokuserer på:
- operation
- kompressionsbehandling
- genoptræning
- vurdering ift. protese

Modulet veksler mellem oplæg, plenum dialog og let gruppearbejde. Underviserne vil i løbet af dagen inddrage demonstration af borgere.

Dagens overordnede program fra 9.00-16.00

8.30 – 9.00 Ankomst, Registering, kaffe/the og croissant
Formiddag
Velkomst og indflyvning
Amputation fra A-Z
Er protese det rigtige valg?
Proteseegnethed i virkeligheden

Frokost

Mini workshop – Optimér dine teknikker
Træningsøvelser for borger uden protese
Opsamling

VIGTIGT: Inden kurset anbefaler vi, at du orienterer dig omkring anatomi, amputation og den nyopererede patient. Du kan med fordel sætte dig ind i De Nationale Kliniske Retningslinjer for området - NKRA del I og NKRA del II

Tilmeld dig via linket - tilmeldingsfrist 17. marts 2023
Obs. Tilmeldingen er bindende.

Glæd dig til …
Det næste modul – Proteseforsyning – afholdes april 2023. Det omhandler, som navnet siger, tiden omkring proteseforsyning med fokus på b.la. borgerens forløb, ganganalyse, træning og protesens opbygning.

For at understøtte borgerens samarbejde med sin protese, kan du bygge videre på din viden fra første modul ved, at tilmelde dig vores næste kursusmodul. Det er sammensat på samme måde som ovenstående. Dvs. med teoretiske oplæg, plenum dialog, workshop med fokus på den praktiske tilgang til ganganalyse, optimering af gangcyklus og træning samt demonstration af borger.

Vi tilrettelægger løbende nye moduler indenfor området rehabilitering - både i forhold til behov, udviklingen i samfundet og på baggrund af dine ønsker.

  • Hvad: Kursus: Tiden inden proteseforsyning
  • Målrettet: Trænende terapeuter indenfor området
  • Hvornår: Onsdag d. 29. marts 2023
  • Hvor: Sahva Nykær 68 (Auditorium) 2605 Brøndby
  • Pris: 1.295,- inkl. fuld forplejning Tilmeldingen er bindende.
  • Antal pladser: 40 pladser