Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Sahva er på Health & Rehab 2021

Dato kommer forår 2021

Health & Rehab Scandinavia 2021​ 

I lyset af det gældende forsamlingsforbud og den fortsatte usikkerhed om at mødes i større forsamlinger vil Health & Rehab Scandinavia ikke blive afholdt i 2020. På gensyn 2021!

Sahva er tilbage med en stand når Health og Rehab vender tilbage i 2021

Vores faglige specialister indenfor proteser, ortopædisk fodtøj, skoindlæg, brystproteser, samt kompressionsbehandling vil igen stå klar til at tage imod og vejlede om vores hjælpemidler.

Vi har ét fælles mål: at hjælpe dig til et liv i bevægelse.

Messen, som er Skandinaviens største fagmesse, henvender sig til alle inden for social-, sundheds- og hjælpemiddel-området, samt brugere og andre interesserede. Sahva sætter, som altid, fokus på et liv i bevægelse.

Kom gratis ind

Der er gratis entre, da arrangørerne ønsker at alle skal have lige adgang til at se, opleve, afprøve og lade sig inspirere. Registrering kan ske online hjemmefra eller ved ankomst. 

Om messen

Health & Rehab Scandinavia - et forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling for alle aktører i sundhedssektoren.

Health & Rehab Scandinavia arrangeres af Danish.Care i samarbejde med en række partnere. Danish.Care er den danske brancheforening for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet.

  • Health & Rehab 2020 Sahva deltager på udstillingen
  • Sted Bella Center, København
  • Dato 2 .- 4. september 2020