Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Lymfødemseminar

11. oktober 2018

Sahva deltager på Lymfødemseminar 2018

Dansk Netværk for Lymfødem (DNL/DLF) afholder Lymfødem Seminar torsdag den 11. oktober på Bispebjerg Hospital - og her deltager vi fra Sahva med vores faglige specialister på området. Seminaret arrangeres i samarbejde med Videncenter for Lymfødem.

Temaet for dette års seminar er: Nye initiativer i diagnosticering og behandling af lymfødem i Danmark og internationalt.

På seminaret bliver der præsenteret spændende og aktuelle temaer, som berører den kompleksitet, patienter med kronisk ødem ofte møder. Deltagerne vil få indblik i den nyeste viden om årsager til lymfødem – herunder udvikling af komplikationer såsom dannelse af fedtvæv. Seminaret vil endvidere berøre de nyeste tiltag inden for behandling af lymfødem såvel kirurgisk som konservativt. En række ledende danske specialister samt en international hovedtaler vil præsentere deres viden på seminaret.

Kig forbi Sahvas stand på seminaret. Vi har fokus på behandling med kompressionsmaskiner. Vores sepcialister står klar til at give dig vejledning i behandling eller faglig sparring.

  • Lymfødem Seminar Sahva deltager med stand på dagen
  • Sted Bispebjerg Hospital - Uddannelsescentret Bispebjerg Bakke 23 2400 København NV
  • Dato 11. oktober 2018