Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Kvinde og protesebruger i Kolding

Torsdag d. 16. januar 2020

Tilmeld dig Sahvas arrangement for kvindelige arm- eller benprotesebrugere og mød andre kvinder, der også bruger protese. Du får mulighed for at udveksle erfaringer, netværke og finde inspiration til dit liv som kvindelig protesebruger. Hør vores spændende oplæg, som giver dig redskaber til at nå dine personlige mål, og viser dig, hvordan din protese kan gøres til en del af dig og din stil.

Vi serverer en let anretning. Imens kan du udforske vores stande, hvor du vil kunne blive klogere på kosmetikmuligheder for arm- og benproteser, Unyq covers, individuelle hylstre, kompression samt protesefødder med mulighed for hæljustering til høje hæle.

Oplæg

Dorthe Bolther

"Feminin i en maskulin verden" oplæg ved protesebruger Dorthe Bolther. En fortælling om hvordan hun har forsøgt at bevare sin femininitet i en verden fuld af robotter, joggingbukser og unbraconøgler. 

   

 

"At være protesebruger og kvinde"  oplæg og dialog ved kundekonsulent Line G. Wammen og fysioterapeut Paulette Larsen. Tanker og praktiske udfordringer i hverdagen.

 

 

 

"Design og proteser" oplæg ved Kandidatstuderende Frederike Ryhl Toft, Design for Play, Designskolen Kolding. Frederikke er uddannet smykkedesigner, men er nu igang med at specialisere sig i proteser. Alt hvad vi tager på, er med til at definere os. Vi tager smykker på, fordi de betyder noget særligt eller fordi vi synes de er smukke. Sådan skal det også være med proteser!  Frederikke fortæller om design af unikke proteser og introducerer sit specialeprojekt hvor virtual reality kan give en helt ny dimension til fremtidens design og muligheder. 

Registrering

Vi har et begrænset antal pladser, som vi fordeler efter behov. Tilmeldingsfrist torsdag d. 9. januar 2020 kl. 12.00

Vær opmærksom på at du vil modtage en mail med et link, hvor du skal bekræfte din forhåndstilmelding (tjek eventuelt dit spamfilter). Har du ikke modtaget en mail inden for 2 dage, kontakt os da på marketing@sahva.dk. Vi kan først se din tilmelding, når du har bekræftet via mail.

Tilmeld dig her


Deltagerne fra 'Kvinde og protesebruger i København' sagde at de fik følgende med hjem:

⭐⭐⭐⭐⭐

Meget inspiration!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ny viden om proteser og tilbehør.

⭐⭐⭐⭐⭐

Masser af inspiration og nye muligheder for vækst fremadrettet som protesebruger.
Jeg synes, alle dele af arrangementet var godt og gav gode input.

⭐⭐⭐⭐⭐
Information om ny fod, samt en bedre viden om hvad I hver især laver i Sahva.

⭐⭐⭐⭐⭐

Glæden ved at være sammen med andre protesebrugere og viden om den mulige proteser. En bekræftelse på at der et behov for at tale sammen om vores det fælles ved at være amputeret. Samtidig også et behov for at komme lidt bag om vores velfungerende ydre.
⭐⭐⭐⭐⭐

- at det er i orden, at spørge om hjælp. - at vi alle har samme grundlæggende værdi. - at det kan være få små ting, som tager opmærksomheden fra protesen ( f.eks. et sjal).

⭐⭐⭐⭐⭐
Det var dejligt at komme til arrangement hos Sahva. Man følte sig meget velkommen. Det var skønt at blive modtaget med vin på køl og frisk frugt. For mig, som er benambuteret, var det interessant at møde kvinder, der havde de fineste protese hænder.

 

Er der spørgsmål vedr. arrangementet, kontakt da Klinikchef for Sydjylland Lise Wraae Silberling, tlf. 28758713 eller mail LiseWraae.Silberling@sahva.dk

  • Hvad Kvinde – og protesebruger - Gratis arrangement
  • Sted Sahva Kolding, Ellehammersvej 3B, 6000 Kolding
  • Tilmeldingsfrist Torsdag d. 9. januar 2020 kl. 12.00
  • Dato Torsdag d. 16. januar 2020 kl. 16.00-20.00