Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Kom til fodaften med Saucony i Esbjerg

8. maj 2019

Kom til Fodaften med Saucony

Vi sætter fokus på fødder, fodanalyse og korrekt fodtøj, når vi holder fodaften i vores klinik i Esbjerg onsdag den 8. maj fra klokken 18.00-20.00. Her står vores dygtige personale klar til at rådgive dig om korrekt fodtøj og indlæg. Vi får også besøg af Saucony, som producerer sko, der er særligt velegnede til indlæg. Deres ekspert står klar til at fortælle om, hvad Saucony-sko kan gøre for dine fødder - både til løb og almindelig gang.

Vi informerer dig om, hvad du kan gøre for dine fødder med det korrekte fodtøj samt om vores digitale fodanalyse, som du kan få lavet helt gratis.

Hvad kan en fodanalyse gøre for dine fødder?

Uanset hvilke smerter og fodskavanker du døjer med, så anbefaler vi, at du får en grundig analyse af dine problemområder. Vores digitale fodanalyse indsamler data og analyserer dine fødder og dit gangmønster mens du går på en scanner - og afdækker problemområder, som ofte kan afhjælpes med de rigtige indlæg eller det korrekte fodtøj. 

Vi sørger for en bid mad og drikkevarer, så du kan nyde en lærerig aften i selskab med Sahva og Saucony.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig til arrangementet ved at henvende dig i klinikken eller ved sende en mail til butik.esbjerg@sahva.dk. Du er også velkommen til at tilmelde dig ved at ringe til os på 70 11 07 11.

 

  • Aktivitet Kom til Fodaften med Saucony
  • Sted Esbjerg klinik
  • Dato Onsdag den 8. maj 2019, klokken 18.00-20.00