Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Kenevo træning og certificering

Odense - den 1. december 2021

Sahvas Rehabiliteringsafdeling inviterer til et 1-dags Kenevo ABC app minkursus i samarbejde med Ottobock.
Kurset henvender sig til fysioteraupeuter indenfor amputationsområdet.

På kurset introduceres den nyeste teknologi med Kenevo mikroprocessorstyrede knæ. Ved deltagelse i kurset kan du blive certificeret i anvendelsen af Kenevo ABC app. Der veksles veksles mellem teoretiske oplæg og dialoger samt praktisk arbejde. Kurset afsluttes med en skriftlig prøve, hvorved certificering opnås.

Kenevo knæleddet kan med sine 4 modeindstillinger (A, B, B+ og C) tilpasses borgers varierende behov for støtte og stabilitet. Tidligere har skift mellem disse modeindstillinger været afhængig af adgang til en bandagist. Efter dette kursus og certificering, bliver det nu muligt for certificerede fysioterapeuter, selv
at tilpasse Kenevo knæleddet og skifte mellem modeindstillinger til borgers aktuelle funktionsniveau, samtidig med at I kan træne borgers kommende funktioner i trygge rammer.

Tilmelding
Tilmelding til kurset sker ved at sende en kort ansøgning til rehabilitering@sahva.dk.
Ansøgningen skal indeholde information omkring dit erfaringsniveau med Kenevo knæled, samt hvor mange borgere med Kenevo, du har trænet med og aktuelt træner med. Vi skal modtage ansøgningen senest 15. november 2021.

Der vil være et begrænset antal pladser på dette kursus. Er der stor tilslutning og interesse for dette tiltag, forventer vi at afholde det igen i 2022. Kursus og certificering er gratis.

  • Hvad: 1-dags Kenevo ABC app træning og certificering
  • Hvornår: Onsdag d. 1. december 2021- kl. 9.00-16.00
  • Hvor: Hos Sahva i Odense Billedskærervej 12 - 5230 Odense M.
  • Hvordan: Send ansøgning til rehabilitering@sahva.dk senest 15. november 2021