Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Health & Rehab messe

Den 16.-18. november 2021

Kom og prøv, se og hør ...

Mærk på egen krop hvordan det er at have mistet et ben. På års Health & Rehab messe til november, vil Sahva give dig muligheden for selv, at prøve at være protesebruger. Forstå og føl hvad din patient eller borger har af udfordringer ved fx at genfinde balancen efter en amputation.

Du kan også få en snak med vores personale om fordelene ved justerbare bandager - her særligt omkring de økonomiske besparelser der kan ligge i at benytte natbandager. 

Ømme fødder?
Over alle tre messedage kan du få analyseret dine fødder. 
Vores fod-scanner har 4096 sensorer og hver laver 300 målinger i sekundet. Det betyder, at vi kan lave en meget præcis analyse af dine fødder. Smerter i fødderne kan have mange årsager. Dit valg af fodtøj er ofte en af dem. Måske går du i fodtøj med manglende stødabsorbering eller uden tilstrækkelig plads til tæerne. Af andre hyppige årsager kan nævnes nedsunket forfod, knyster, hælsmerter og platfod. Mange af disse årsager til smerter kan afhjælpes med indlæg, fodøvelser og/eller fornuftigt fodtøj.

Kig forbi vores stand til en gratis fodanalyse!

Hvad er Health & Rehab Scandinavia messen?
Det er den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste og bedste inden for 
hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr. Læs mere om selve messen her

Messen er gratis - hent billetter her

 

  • Hvad: Health & Rehab Scandinavia 2021
  • Hvornår: 16.-18. november 2021 Tirsdag - onsdag fra kl. 9:00 – 17:00 Torsdag fra kl. 9:00 - 15:00
  • Hvor: Bella Center Copenhagen Center Boulevard 5 2300 København S.