Du har ingen varer i din indkøbskurv.

Gå i gang - ved Kryb-i-ly i krydset i Sønderborg

7. august 2019

Vil du gerne mere ud i den dejlige natur omkring Sønderborg? Vil du gerne blive bedre til at gå og vil du gøre det sammen med andre protesebrugere? Vi sætter gang i den gode vane og går i gang med at gå sammen i det gode sommervejr. Forløbet “Gå i gang” strækker sig over fem gåture i området omkring Sønderborg. På hver gåtur deltager en fysioterapeut og en bandagist fra Sahva, så du kan få al den hjælp, du har behov for.

Vi har planlagt ruterne så alle kan være med - du skal blot kunne gå 500 meter. Ganghjælpemidler som for eksempel en stok eller rollator er naturligvis velkomne.

Vi byder på en kop kaffe og et stykke kage undervejs eller efter hver af gåturene.

Program

  • Gå i gang d. 7. august kl 16.00 - 17.30 Lokation: P-pladsen der hedder Kryb-i-ly i krydset mellem Egetoftevej og Skovpartilinien. Indkørsel til skoven ad Midtvej fra Søndre Landevej
  • Gå i gang d. 14. august kl 16.00 - 17.30 Lokation: I fjerneste hjørne (længst mod Syd) af p-pladsen på Sønderborg Lystbådehavn. Lige ved legepladsen Marina Alle.

Transport

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde transport til alle deltagere, så du skal selv sørge for transport til mødestederne.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Vær opmærksom på at du vil modtage en mail med et link, hvor du skal bekræfte din tilmelding (tjek eventuelt dit spamfilter). Har du ikke modtaget en mail inden for 2 dage, kontakt os da på marketing@sahva.dk. Vi kan først se din tilmelding, når du har bekræftet via mail.

  • Hvad Gå i gang
  • Sted Sønderborg og omegn
  • Dato 7. august 2019