Skip navigation

Løbeskole for benamputerede 2017

29. September 2017 kl. 17.00
- 1. Oktober 2017 kl. 14.00
Hotel FC Nordsjælland, Farum Park 2, 3520 Farum

Er du benamputeret, og har du lyst til at være aktiv? Så er denne weekend en oplagt mulighed for at blive endnu bedre til at bruge din protese.

Du vil lære nye teknikker og blive introduceret til en række sportsgrene, ligesom du vil få råd og vejledning fra erfarne fysioterapeuter og bandagister. Derudover er der naturligvis hyggeligt samvær med andre, der ligesom dig er benamputeret.

Weekenden afholdes i Farum. Vi bor på Hotel FC Nordsjælland og anvender faciliteterne i området.

Hvorfor deltage ?

Vil du...

  • møde andre, der er benamputerede, dele erfaringer og knytte nye kontakter?
  • kaste dig ud i nye sportslige udfordringer?
  • få hjælp til at komme i gang med at dyrke en sportsgren?
  • få hjælp til at udnytte din protese optimalt?
  • se og høre om nye protesekomponenter?
  • møde en række af Sahvas dygtigste bandagister?
  • prøve løbeben eller måske en anden type fod?
  • blive instrueret af fysioterapeuter, der har stor erfaring med at træne personer, som er benamputeret?
  • have lavet en fodanalyse af Sahvas indlægsekspert?
  • hive stikket fra hverdagen og gøre noget godt for dig selv en hel weekend?

Teamet

På Løbeskolen vil du få mulighed for at møde en række af Sahvas dygtige bandagister. De står klar med værktøjskassen og vil sørge for, at du og din protese er klar til alle weekendens udfordringer.

Du vil også opleve engagerede fysioterapeuter, der har stor erfaring med at vejlede folk, som er benamputeret. Lige såvel som entusiastiske instruktører vil undervise dig med deres specialistviden indenfor hver enkelt sportsgren. For eksempel vil paralympisk medaljevinder Daniel Wagner Jørgensen, hjælpe med løbetræningen. Tidligere paralympiske medaljevindere, Lis Skjold Pedersen og Torben Persson, står for træningen i bordtennis.

Derudover vil du møde andre dygtige instruktører såsom balletdanser Jojo Bowman, der er vant til at arbejde med soldater, der er amputeret. Hun har særlig fokus på træning af både krop og sind.

Programmet

Hent programmet her.

Tilmelding

Send din tilmelding hurtigst muligt. Du får endelig besked, om du har fået plads, den 1. august 2017. Det koster kr. 900,- at deltage i weekenden. Beløbet dækker 2 overnatninger, forplejning og træning (alkohol til middagen er for egen regning). Ved eventuelle spørgsmål kan du sende en mail til lobeskole@sahva.dk.

Tilmeld dig her.