Skip navigation

Operation behøver ikke være det eneste alternativ

- Overvej individuelt fremstillede silikoneaflastninger til dine tæer og fødder

Der findes mange forskellige typer af tåspredere og andre småaflastningskomponenter til dine fødder på markedet. De føres i mange kvaliteter og udformninger, og de dækker de flestes behov (Se evt. et udsnit af vores udvalg i webshoppen her.

Alligevel er der mange, som oplever, at sagsbehandlere, læger og ortopædister ofte ikke kender til de individuelt fremstillede aflastninger, og derfor råder dem til operation. 

I Sahva producerer vi individuelle aflastninger til eksempelvis hammertæer og tåspredere, der balancerer og korrigerer skæve, sammentrykkede og overlappende tæer eller retter fejlstilling. Disse aflastninger er unikke, fordi de netop passer til det område på foden, som skal aflastes. Det kan være trykgener eller sår forårsaget af for eksempel knyster ved storetåen eller imellem tæerne. 

Standard silikoneaflastninger bruges ofte ved mindre fejlstillinger, da de kan bruges til alle former for tåaflastninger.   

Sahvas individuelt fremstillede tåspredere kan bruges flere gange og holder i op til et år under forudsætning af, at de bliver vedligeholdt og behandlet som anvist af vores behandlere. 

 
 

 

 

Relateret tekst

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for aflastning til dine fødder, så kom ind til en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores behandlere.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder:

Til toppen