Skip navigation

Lukket Facebookgruppe for kvinder med brystkræft

Billede til artikel

Ca. hver 9. kvinde i Danmark bliver ramt af brystkræft, og det er ikke altid let, at få den helt rigtige støtte fra sygehus eller familie efter endt operation. Undersøgelser fra Sahva viser, at kvinder der har fået stillet diagnosen har stort behov for og glæde af at netværke med hinanden, både i tiden op til operation og efterfølgende behandlinger.   Derfor har Sahva nu oprettet en lukket Facebookside kaldet BrystRum.

”I BrystRum handler det ikke bare om at dele erfaringer på godt og ondt om operation og efterbehandlinger, men også at hjælpe hinanden videre i livet”udtaler Marianne Johansson, der er produktchef hos Sahva og selv brystopereret.  F.eks. debatteres valg af proteser og smart lingeri, kost, psyke, idræt, familie og genoptræning. Kort sagt alt der kan inspirere og hjælpe kvinder til at komme videre. Også behandlere med speciale indenfor brystkræft har adgang i Brystrum, hvis de ønsker at bidrage med brugbare inputs.

Del med andre og du vil få dobbelt tilbage” udtaler Marianne Johansson, der er glædeligt overrasket over at se kvinder, som nu er raskmeldte, også har meldt sig ind i gruppen og viser stort overskud til at hjælpe andre videre. 

 

Du finder BrystRum her

For yderligere spørgsmål til pressemeddelelsen kontakt:
Produktchef for brystproteser og lingeri, Marianne Johansson, Sahva
Marianne.Johansson@sahva.dk

Til toppen