Skip navigation

Jeg går op i helheden

Anne Hansen er butikschef hos Sahva i Roskilde. Hun har mange brystopererede kunder og går meget op i, at de skal føle sig som hele kvinder, inden de går ud af butikken. Det kræver stor tillid og den rette kemi. Derfor kommer Anne Hansen ofte meget tæt på sine kunder.

 

Billede til artikel

Hvad enten du lige er blevet brystopereret eller har været det længe, er der gode råd at hente i Sahvas butikker. Butikschef Anne Hansen fra Roskilde har speciale inden for brystproteser og lingeri og hjælper dagligt brystopererede kunder med at finde frem til den rette protese og passende bh, så de føler sig godt tilpas. For der findes et hav af muligheder, som hele tiden udvikles.

”Vi har mange forskellige brystproteser i forskellige former, størrelser og med klæb eller uden klæb. Det kan godt være en jungle at finde rundt i. Derfor hjælper jeg den enkelte med at finde frem til den protese, som passer til lige netop hendes krop, og som sidder behageligt,” siger Anne Hansen og fortsætter:

”Derudover er det vigtigt, at protese og bh passer sammen, så protesen ikke kan ses, og barmen holdes ordentligt på plads. Det arbejder vi på sammen, og jeg vejleder kvinden i at finde frem til det rette match.”

Hos Sahva i Roskilde er der indrettet et større omklædningsrum, hvor kunderne kan stå uforstyrret og få hjælp og vejleding. Og det tager den tid, det tager.

”Jeg giver mig altid tid til den enkeltes ønsker og behov. Også selv om kunden ikke har bestilt tid,” siger Anne Hansen.

Det er dog bedst at bestille tid for at få den bedste oplevelse, understreger hun.

Protesen skal passe
Anne Hansen er meget ærlig, når hun vejleder sine kunder og går op i detaljerne. For det ved hun, kan være vigtigt. Hun fik selv fjernet noget af sit bryst for 12 år siden.

”Jeg har selv fået fjernet noget af mit ene bryst, da der var mistanke om kræft. Det viste sig dog heldigvis bare at være forkalkninger. Men det betyder, at der nu er forskel på størrelsen af mine bryster. Derfor ved jeg, at det for nogen er vigtigt, at man ikke kan se forskellen,” siger hun.

Anne Hansen er også uddannet sygehjælper og har tidligere arbejdet med cancerpatienter. Hun har derfor oplevet at være tæt på patienterne, men også deres familie og netværk, og må være født med et naturligt hjælpe-gen. For hun elsker at hjælpe sine kunder og se den forvandling, der sker, når de finder frem til den rette protese.

”Jeg er glad for at kunne hjælpe. Det vigtigste for mig er, at hun føler sig godt tilpas, når hun går ud af butikken. Det er den bedste fornemmelse, du kan få,” siger hun med et smil.

Bookmark and Share

Relateret tekst

Kontakt os og hør mere om dine muligheder:

Læs også om Dorrits kamp mod kræften


Læs om brystproteser:

 

 

Til toppen