Skip navigation

Gør kroppen klar til skiferie

Din krop er vigtig for os i Sahva. I vores butikker sælger vi mange gode varer til krop, ryg og fødder, og i vores klinikker kan vi forsyne dig med bandager eller fremstille lige præcis dén ting, din krop har brug for. I det hele taget, gør vi alt, hvad vi overhovedet kan komme i tanker om, for at du kan leve et aktivt liv.

Skiundertøj holder kroppen tør

Svedigt tøj og kuldegrader i luften er en rigtig dårlig cocktail for helbredet. Derfor skal du bruge skiundertøj, der kan holde kroppen varm og tør – også når du efter mange timers skiløb ofte vil være gennemblødt af sved. Køb skiundertøj her.

Undgå bryster, der hopper

Uanset om man har små eller store bryster, er det vigtigt at støtte dem godt. Undersøgelser har vist, at et gennemsnitligt kvindebryst bevæger sig omkring 9 cm. for hvert hop eller løbeskridt, du tager. En god sports-bh kan mindske brysternes bevægelse med op til 78 %. Sahva ved en masse om at finde den helt rigtige bh, og vi har sports-bh´er, der virker. Besøg én af Sahvas butikker og få vejledning i valg af den rette sports-bh eller køb sports-bh'er her.

Sahva hjælper kroppen til et aktivt liv

vi sælger også hovedpuder til fly- og busrejsen, nakkestøtter, bandager til ustabile led, skinner der støtter knæene, varme sokker, lindrende lotion til ømme muskler, sunde sko og støvler med godt greb under sålerne, fodindlæg. Se mere her.

Relateret tekst

Til toppen