Skip navigation

Fodindlæg til håndboldspillere

Billede til artikel

Spillerne på herreholdet i BSV håndbold (Bjerringbro, Silkeborg, Voel) anbefaler gerne Sahvas fodindlæg.

"I Bjerringbro-Silkeborg er det absolut vigtigste vores spillere. De er hele årsagen til, at vi eksisterer som organisation, og de er fundamentet for vores forretning. Så vi gør alt, hvad vi overhovedet kan, for at give spillerne de bedste vilkår til træningerne og i kamp for at sikre en så god præstation som muligt.

En fem procent bedre præstation betyder ikke så meget for en motionsløber, men for spillere i vores klub kan det betyde forskellen på at komme i en DM-Finale mod AG København eller tabe den afgørende kamp med ét mål. Det kan betyde forskellen på at komme på landsholdet eller være nummer 3 på en given position.

  • Derfor har vi valgt at prioritere at finde de bedste trænere og de bedste folk til sundhedssektoren. Samtidigt samarbejder vi med de største brands indenfor sportsudstyr til performanceoptimering og skadesforebyggelse - nemlig Sahva, Adidas og Garmin.

Alt i alt tror vi på, at kan vi løfte alle i truppen 5-10%, så giver det - over en 2-3 årig periode - markant bedre resultater.

Vi skal i denne sæson spille op imod 60 kampe i løbet af sæsonen, hvilket er en ekstrem belastning af kroppen. Så en nøglefaktor er at sikre, at spillerne kan holde til mange kampe og de mange træninger. For at skabe denne holdbarhed bruger de spillere, der har behov for dette, individuelt tilpassede såler fra Sahva.
Disse såler sikrer, at fodens position er helt optimal, også hos dem der har forskellige skavanker, og når foden står rigtigt, så mindskes belastningen hele vejen op igennem kroppen.

Vi har brugt såler og skinner fra Sahva i to sæsoner - og håber vi kan bruge dem mange år endnu!"

Relateret tekst


 


 


 

 

Til toppen