Skip navigation

Er dine sko indrettet til velvære?

Fødder er vidt forskellige. Men de sko, vi stikker fødderne i, tager sjældent højde for den forskellighed. Dét kan et SahvaFit® fodindlæg ændre på.

Det er faktisk vores vurdering, at langt de fleste mennesker med ”raske” fødder, vil kunne få glæde af individuelt tilpassede fodindlæg. De har nemlig gavnlige effekter hele vejen op gennem kroppen.

Alle fødder har brug for professionel støtte

Et specialtilpasset SahvaFit® indlæg hjælper din fod med at stå i den optimale stilling. Indlægget aflaster trykpunkter og korrigerer for fejlstillinger, så du undgår unødig slitage og smerter i hele bevægeapparatet. En velværefølelse, der kan mærkes fra top til tå.

SahvaFit® fodindlæg

Med SahvaFit® bliver du godt gående – bogstaveligt talt. Med den nyeste teknik, og professionelt håndværk, skaber branchens dygtigste specialister individuelt fremstillede fodindlæg til dig og dine fødder.
Resulatet er bevægelsesfrihed og velvære – sko, der passer, støtter perfekt og giver dig en markant bedre holdning uanset om det er sports-, arbejds- eller fritidssko.

Bliv godt gående med fodindlæg

Når du skal have individuelt fremstillede fodindlæg hos Sahva, vil vi i første omgang tage stilling til hvilken type indlæg, du vil have mest glæde af. Fodindlæg laves efter en grundig klinisk undersøgelse og med den måltagningsmetode, der er bedst egnet til din fod.

  • Start med at bestille tid til en gratis fodanalyse på tlf.: 7011 0711.
    Så er du et godt skridt på vej til sunde fødder og led.

En uddannelse til forskel

I Sahva er der ingen glade amatører. Alle vores behandlere har målrettede uddannelser som ortopædiske skomagere, bandagister, fysioterapeuter og fodterapeuter.

Stil krav til os

"Når det handler om din livskvalitet og sundhed, skal du ikke gå på kompromis. Der findes rigtig mange fodindlæg på markedet – ofte af svingende kvalitet. Desværre. For et forkert fodindlæg kan være direkte skadeligt for dig. Hos Sahva sætter vi en ære i altid at levere god service og professionel vejledning, og at vores individuelle fodindlæg fungerer efter hensigten.
Du må gerne stille krav til os. Store krav. Vi er parate til at indfri dem".

Mette Minke, bandagist og produktchef

Relateret tekst

Kontakt Sahva og hør mere om dine muligheder:


 

Læs også om Effekten af fodindlæg.


 

Se pjecen:
"Er dine sko indrettet til velvære?"


 

Se eksempler på individuelle fodindlæg


Til toppen