Skip navigation

Angorauld og bomuld luner kroppen

Sahva forhandler det lækreste, bløde undertøj spundet i en blanding af angorauld og bomuld. Det giver undertøjet en ubeskrivelig høj komfort og varmer godt på grund af angorauldens fine, hule fibre.

Angorauld er den letteste af alle naturlige fibre. Den hule struktur i dens fibre gør den ideel til termisk tøj. Det er behageligt at have tæt på huden og tillader huden at ånde, men absorberer fugt og opretholder en konstant temperatur ved hudoverfladen. Med andre ord vil undertøjet holde dig varm og komfortabel.

Angorauld fra kaniner

Angorauld kommer fra Angorakaniner og er ret kostbart. Ofte blandes det op med fåreuld, eller et andet materiale, af hensyn til styrken. Blandingen af angorauld og bomuld tilfører undertøjet styrke og holdbarhed på grund af bomuldens gode egenskaber.

Grøn politik

Undertøjet er produceret under en ”Grøn politik”. Det vil sige, at de kaniner, de får angoraulden fra, ikke bliver klippet mere end fire gange om året. Det sker på en skånsom måde, der sikrer, at kaninen hverken lider eller bliver skadet under klipningen.

Indkøbskurv