Skip navigation

Vi har følgende ledige stillinger:

  • Master Data Specialist

Brænder du for master data management? Sahva søger en forretningsorienteret nøglemedarbejder til vores Indkøbsafdeling. Læs mere her.

  • Produktspecialist til kompressionsbehandling

Hos Sahva har vi rygende travlt og vores salg af produkter til kompressionsbehandling er i rivende udvikling. Vi søger derfor en resultatorienteret produktspecialist inden for dette fagområde, som har lyst til at blive en del af vores succes. Læs mere her.

  • Fodterapeut søges til indlæg og ortopædisk fodtøj (Midtsjælland, Lolland og Falster)

Sahva vækster og vi søger derfor en kundeorienteret fodterapeut til stillingen som klinisk konsulent til at arbejde på Midtsjælland, Lolland og Falster. Du indgår i et team af dygtige kollegaer, og vil være med til at sikre unikke kundeoplevelser gennem den gode service, hurtige levering og perfekte pasform. Læs mere her.

  • Fodterapeut søges til indlæg og ortopædisk fodtøj (Aalborg)

Vil du være med til at skabe et liv i bevægelse, og er du uddannet fodterapeut? Sahva søger en kundeorienteret fodterapeut til stillingen som klinisk konsulent til at arbejde i Aalborg-området. Læs mere her

  • Supply Chain Manager

Kan du optimere Sahvas samlede logistikkæde med henblik på at levere unikke kundeoplevelser? Det bliver nemlig din fornemmeste opgave som Sahvas nye Supply Chain Manager. Læs mere her.

  • Ortopædisk håndskomagermester

Vil du være med til at skabe et liv i bevægelse, og er du ortopædisk skomagermester? Hvis ja, så er jobbet som ortopædisk håndskomager hos Sahva måske noget for dig. Læs mere her.

  • Sahva søger dygtige bandagister

Vil du være med til at præge udviklingen i Danmarks største udbyder af individuelle kropsbårne hjælpemidler? Og vil du bidrage med at skabe unikke kundeoplevelser med brugeren i centrum? Hvis ja, så er jobbet som bandagist hos Sahva måske noget for dig. Læs mere her.

  • Teamleder til Sahvas skobutik på Borgervænget København Ø

Vi søger en målrettet og resultatorienteret afløser til stillingen som teamleder i vores skobutik. Er det noget for dig? Læs mere her.

 


Uopfordrede ansøgninger:

Du er velkommen til at sende en uopdordret ansøgning til HR@sahva.dk

Vil du bruge din sundhedsfaglige viden til at give vores kunder en god kundeoplevelse, og vil du hjælpe dem til få booket tider hos vores dygtige behandlere indenfor kompressionsbehandling, brystproteser, specialbandager og sko? Så læs endelig videre.

Relateret tekst

Er du vores nye bandagistkandidat?

OBS:

For at blive bandagist-kandidat, skal man have gennemgået uddannelsen på skole først.
Læs om uddannelsen til bandagist her.
(Åbner i nyt vindue).


 

Link til skolen i Sverige, hvor uddannelsen som bandagist foregår.
(Åbner i nyt vindue).