Skip navigation

Tilmeld dig Sahvas kundeklub for brystopererede

Tilmeld dig Sahvas kundeklub for brystopererede og få 10% rabat på lingeri, badetøj og sportstøj til brystopererede samt egenbetaling i Sahvas klinikker og butikker. Ved tilmelding modtager du en rabatkode på 10% på din e-mail inden for en time, som du kan indløse hver gang, du handler lingeri, badetøj og sportstøj til brystopererede i Sahvas webshop.

Som medlem modtager du også vores nyhedsbrev for brystopererede med gode tilbud, artikler og nyheder. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Udfyld venligst navn og e-mail adresse nedenunder for at tilmelde dig kundeklubben.

Du har også mulighed for at tilmelde dig facebookgruppen BrystRum. En lukket facebookgruppe for kvinder, der er blevet brystopereret eller står overfor en operation. I dette rum kan du trygt udveksle erfaringer og tanker med andre kvinder i samme situation. Du kan ligeledes til enhver tid stille spørgsmål til os i Sahvas team, som er specialiserede i at hjælpe kvinder videre med den rette protese og lingeri efter endt operation. Sygeplejersker med speciale indenfor dette diagnoseområde er ligeledes velkomne i denne gruppe.

Læs mere og se BrystRums præsentationsvideo her.


Tilmeld dig brystklubbens nyhedsbrev her.

 

* skal udfyldes

  •  
  • Ca. 2 gange pr. måned
  • Gode tilbud på lingeri til brystopererede kvinder
  • Artikler og arrangementer til brystopererede kvinder