Skip navigation

Specialister i bevægelse

Sahva er en virksomhed med mere end 140 års erfaring, som består af fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed. Sahva har mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet, og vi hjælper dig til et liv i bevægelse med hjælpemidler af højeste kvalitet og til dit behov. Vi er Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler, og vi rådgiver og deler vores viden med professionelle og kunder gennem et stort udbud af aktiviteter.

Med dig i centrum udvikler og designer vi højteknologiske ben- og armproteser, skinner og korsetter, ortopædisk fodtøj og indlæg. Vi tilbyder også brystproteser og kompressionsbehandling og vejleder i sunde sko med optimal komfort til dine fødder. Vi gør det muligt for dig at leve et mere aktivt liv med en højere livskvalitet. 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder på tlf.: 7011 0711.

I Sahvas klinikker arbejder bandagister, ortopædiske skomagere, fysioterapeuter, fodterapeuter og kliniske konsulenter. De rådgiver om krop og bevægelse, og fremstiller hjælpemidler og fodtøj til mange forskellige mennesker - lige fra den benamputerede eller brystopererede med behov for protese til sportsskader, problemer med ryg og led, mindre skavanker eller andre forhold, der kræver løsninger til lindring eller støtte af krop og fødder.
 

I Sahvas butikker kan du få professionel rådgivning om hjælpemidler til kroppen, og købe sunde sko, fodindlæg, mindre bandager, brystproteser, kompressionsstrømper, træningsudstyr og meget andet godt til ben og fødder.

 
I Sahvas webshop kan du købe forskellige hjælpemidler til krop og sundhed såsom bandager, fodindlæg, sunde sko, strømper, lingeri til brystkræftopererede, stokke, sportsudstyr og meget mere. 

 

Kontakt os:

Sahva A/S
Borgervænget 5
2100 København Ø
Telefon    70110711
E-mail:    info@sahva.dk
Send sikker mail

Følg os: Bookmark and Share

 

Relateret tekst

Se Sahvas imagebrochure:


 

Sahva støtter:

 


Daniel Wagner Jørgensen